eAnatomi
KundeserviceGavekort
Følg oss på sosiale medier
Tilmeld deg vårt nyhetsbrev
+47 973 09 911


Faglighet gir trygghet

eAnatomi er en av Danmarks ledende leverandører av anatomiske modeller og plakater til undervisningsformål i Norden. Vi har utdannet personale med høy faglig spesialisering, som sikrer et profesjonelt og trygt forløp. Hos oss får du den helt riktige anatomiske løsning - tilpasset både ditt behov og ditt budsjett. 

I 2015 mottok eAnatomi det offisielle "Distributør Segl" fra den internasjonale produsenten 3B Scientific, som anerkjenner vår evne og vilje til å yte solid kundeservice, samtidig som vi leverer den største omsetningen av 3B Scientifics produkter i Danmark. Resultatet er et bredt, spennende og kontinuerlig optimert sortiment av undervisningsmaterialer fra hele verden. 

Kompetent rådgivning

Vårt høye kompetansenivå gjør at at vi kan yte markedets beste service. Vi tilbyr profesjonell 360 graders kunderådgivning alle hverdager - uansett om du er en student på jakt etter en plakat, eller et universitet som vil innrede et helt anatomilokale.

eAnatomi hever standarden for anatomiske kvalitetsprodukter

Grunnet vår eksklusive utviklingsavdeling, Birksø Anatomi, er vi kjent som en innovativ sammarbeidspartner. Siden 2004 har vi produsert anatomiske produkter tilpasset de ulike spesialiteter. Birksø anatomi arbeider etter prinsippet "kun det beste er godt nok" og i samarbeid med ledende spesialister, undervisere og farmaceutiske virksomheter utvikler vi kompromissløst produkter som hever standarden for det anatomiske kvalitetsnivået. 

Les mer om Birksø anatomi på www.birksoe.com.

Godt å vite

eAnatomi har ingen fysisk butikk, men mange lagervarer som oppbevares og sendes fra vårt toppmoderne lager i Alnabru. Øvrige varer hentes fra de respektive produsenter ved behov. Leveringstiden for lagervarer er 1-2 dager innenlands.

Takk for din interessse og velkommen som kunde hos oss! 

Christian Birksø, innehaver

Vi sender samme dag før 12 dersom alle bestilte varer er på lager
Frakt kr. fra 60,-
14 dagers angrerett
Betal med kredittkort eller faktura*
Trygghet og sikkerhet
Kontakt
eAnatomi
Folmovegen 52
2150 ÅRNES
Norge
Org.nr.: 918 716 378
t: +47 973 09 911
Innehaver: Christian Birksø