eAnatomi
Deluxe miniskjelett på 85 cm
Deluxe miniskjelett på 85 cm
Deluxe miniskjelett på 85 cm
Deluxe miniskjelett på 85 cm
Deluxe miniskjelett på 85 cm
Deluxe miniskjelett på 85 cm
Deluxe miniskjelett på 85 cm

Miniskjelett med stor bevegelighet i skulderledd og hofteledd

Varenummer: A105
Varianter
1 286,25 NOK
Inkl. moms
(1 029,00 NOK Ekskl. moms)

Søker du et skjelett i en praktisk størrelse, som både er lite, estetisk og detaljert, samt selges til en attraktiv pris, anbefaler vi varmt denne modellen. Miniskjelettet utmerker seg ved en vesentlig høyere kvalitet i knokleavstøpningene og detaljenivået enn standarden blant andre miniskjeletter. Mange små detaljer er synlige på knoklene og flere kunder har uttrykt begeistring for nivået. 


Miniskjelettet er 85 cm i højden. Dessuten er skjelettet, som det eneste i denne prisklasse, utstyrt med en særlig strikkmontering av armer og ben, som muliggjør fri bevegelighet i demontering og påmontering. Det er på denne modellen mulig å identifisere små detaljer som f.eks. kraniesuturene, foramina i caput, håndrotsknoklene, fotens knokler samt utrolig mange av de vesentlige knoklefremspringene på skjelettet generelt.


Skjelettet er populært på legeklinikker, blant fysioterapeuter og massørstudenter m.fl.NB: Denne versjonen av miniskjelettmodellen leveres på en flott og ekte eiketresokkel med slipte kanter og polert overflate. Uttrykket er derfor luksuriøst og eksklusivt. Andre varianter av skjelettet kan ses via valgmulighetene nederst i produktannonsen.


Anatomisk set viser modellen alle kroppens knogler (inkl. tungebenet). Brusk i brystkassen samt tænder i over- og underkæbe er også medtaget.


I forhold til standarden indenfor mini skeletter er detaljeringsgraden på knoglerne imponerende flot. Omfanget af "ossøse landemærker" omfatter både store detaljer som fx tuberculum majus og minus samt mere særlige detaljer som linea aspera på bagsiden af femur (se billederne til venstre).


På den anden side er detaljeringsgraden væsentlig lavere på små knogler og i små led. Eksempelvis er både håndrods-, mellemhånds- og fingerknogler støbt i ét stykke. Det samme gør sig gældende ved fødderne (se billederne til venstre).


Bevægelsesmæssigt er modellen særlig fleksibel i skulder- og hofteled, hvilket er usædvanlig på mini skeletter og andre skeletter i denne lave prisklasse. I andre led begrænses bevægelsesmulighederne, fordi leddene holdes sammen af metal og/ plastik. Eksempelvis kan rotation i knæleddene ikke demonstreres, selvom både fleksion og ekstension (bøjning og strækning) er mulig.


Skulderleddet holdes sammen af en elastik. Alle naturlige bevægelser i leddet kan demonstreres, men ikke i fuldt omfang pga. elastikkens længde. Eksempelvis kan aften ikke løftes helt op i luften (armen kan kun abduceres 90 grader, hvilket svarer til "skulderhøjde").


Hofteleddet holdes også sammen af en elastik. Modsat skulderleddet kan alle naturlige bevægelser demonstreres i fuldt omfang. Endvidere kan lårbenshovedet nemt og hurtig afmonteres fuldstændig.


Klinisk set er skeletmodellen ideel til forståelse af mange sygdomme, lidelser og gener i skelettet.

Vi sender samme dag før 12 dersom alle bestilte varer er på lager
Rask levering med UPS
14 dagers angrerett
Betal med kredittkort eller faktura*
Trygghet og sikkerhet

Lignende produkter

Mange varer på eget lager
14 dagers angrerett
Rask levering via UPS
Kontakt