eAnatomi
Plakat inkludert ramme i matt sort aluminium

Muskelsystemet, plakat på engelsk

Varenummer: 90362-P-F1
Varianter
51x66 cm
727,50 NOK
Inkl. moms
(582,00 NOK Ekskl. moms)
Bestill innen kl 12.00 så sender vi pakken i dag

Denne varianten av plakaten leveres i tykt papir og inkluderer en ramme i matt sort aluminium, som er spesialdesignet og derfor passer perfekt i målet. Vær oppmerksom på at plakaten ikke er innrammet ved levering.

Denne plakaten viser kroppens skjelettmuskulatur forfra og bakfra på en mannlig figur. De overfladiske musklene vises i figurens venstre side og dypere muskler i høyre side. Figuren viser en illustrasjon av mellomgulvet, samt illustrasjoner av foten og håndens muskler. 


Bemerk at teksten på plakaten er skrevet på anglo-latin og altså ikke "ren" latin. Som eksempel heter m. deltoideus på denne plakaten deltoid m.


Plakaten er en av våre bestselgere, og er internasjonalt kjent for presise og omfattende illustrasjoner tegnet av Peter Bachin for Anatomical Chart Company i USA. 


NB: Denne plakaten tilhører en serie med plakater, som viser forskjellige deler av bevegelsesapparatet. Tilsammen utgjør de et populært sett, som er presentabelt og enkelt å henge opp i behandlerlokalet eller studieboligen. 

Vi sender samme dag før 12 dersom alle bestilte varer er på lager
Rask levering med UPS
14 dagers angrerett
Betal med kredittkort eller faktura*
Trygghet og sikkerhet

Lignende produkter

Mange varer på eget lager
14 dagers angrerett
Rask levering via UPS
Kontakt