eAnatomi

Returnering og angrerett

Hvis du har mottatt en vare som du ønsker å bytte grunnet skader eller feil ved bestilling, eller du vil bruke din angrerett, kan du lese mer om hvordan returnering foregår her.

Du har 14 dager fra du har mottatt/avhentet din bestilling, til å angre eller returnere ditt kjøp. Se våre handelsbetingelser her.

Våre varer oppbevares og sendes fra vårt danske lager på følgende adresse:

Returadresse

eAnatomi ApS

Naverland 33-35

2600 Glostrup

Danmark

Alle varer som skal returneres, skal sendes eller avleveres til ovenstående adresse. Som kunde har du mulighet for å:

Returnere varene personlig i Glostrup, Danmark

1. Lever varene du ønsker å returnere mellom 8-16, Man-Fre. 

Returnere med posten. Porto betaler du selv på posthuset

2. Send varene til adressen, helst med sporingsnummer så varene kan erstattes hvis de ikke kommer frem. Porto kjøper du selv på posthuset. Husk å legg ved informasjon med ditt ordrenummer. 


Kjøp returporto hos eAnatomi

3. Kjøp et link til returporto med sporing, som du kan printe hjemme og sette på pakken. Pris opplyses på basis av det returnerede. Hvis du benytter deg av dette alternativet ber vi deg skrive en mail til oss med ditt ordrenummer. 


Har du bestilt noe ved en feil og ønsker å bytte det i noe annet?

Den letteste måten å gjøre dette på er å bestille noe nytt med en gang. Deretter returnerer du varen du ønsker å bytte, slik det står beskrevet ovenfor. Vi har dessverre ikke mulighet for å bytte varer på lageret. 


Er det feil på varen du har mottatt?


Transportskade

1. Hvis emballasjen er skadet og skadene skyldes forsending, vil Postnord erstatte pakken. Send oss en mail hvor du beskriver skadene, gjerne med bilder. Så oppretter vi en reklamasjonssak hos Postnord for deg. Det er viktig å gjøre dette innen 24 timer fra du har mottatt pakken, slik at du kan få erstatning. 


Feil eller mangler

2.  Hvis feilen ikke skyldes transportskader, men fabrikeringsfeil eller pakkefeil, så vil vi hos eAnatomi rette opp i feilen så raskt som mulig, uten at det vil koste deg noe ekstra! Send oss en mail med ditt ordenummer, så ordner vi resten. 

Tilbakebetaling av kjøpsbeløp

Har du returnerer varer til oss etter ovenstående forutsetninger, vil beløpet du har betalt for varen blir refundert til deg. Har du betalt med visa/kredittkort, overfører vi pengene til den konto du brukte ved bestilling. Har du mottatt en faktura og betalt via bankoverførsel, må du sende oss ditt bankkontonummer og ordrenummer på mail. Tilbakebetaling skjer så raskt som mulig etter at vi har mottatt varene i retur. 

Mange varer på eget lager
14 dagers angrerett
Rask levering via UPS
Kontakt